Skip to main content

​Svenska BJJ-förbundet (SBJJF) söker en samarbetspartner bland våra medlemsföreningar för att arrangera SM i BJJ 2023. Tävlingen planeras att gå av stapeln den sista helgen i september, den 23 eller 24 september.

SBJJF erbjuder ett arrangörsbidrag på 50 000 kr till den förening som utses till arrangör för SM. Arrangörsbidraget är minskat från och med nästa år då SBJJF tar hem och står för alla domarkostnader.

För att få arrangera ett SM inom Svenska Budo & Kampsportförbundets idrotter är det obligatoriskt att den arrangerande föreningen genomfört “Vaccinera klubben mot doping”. Om Vaccinera klubben – Välkommen till Riksidrottsförbundet

Sista datum för intresseanmälan är den 1 april. I samband med intresseanmälan behöver vi få följande information:

*Namn på den hall som föreningen avser att boka för SM.

*Har föreningen utrustning som krävs för att anordna tävlingen?

*Har föreningen funktionärer som kan arbeta på tävlingen?

*Motivering varför din förening borde få arrangera SM.

SM | SBJJF finns exempel på hur det avtal som upprättas mellan SBJJF och arrangerande förening kan se ut, samt en lathund över de olika uppgifter som åligger arrangerande förening och SBJJF.

Intresseanmälan skickas till styrelsen@sbjjf.se. Vid frågor, kontakta SBJJF via samma adress. Beslut om vilken förening som får vara med och arrangera SM meddelas under april eller maj månad.