Svenska Mästerskapen i BJJ

Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsu Förbundet anordnar varje år SM i BJJ för juniorer och seniorer. Genomförande av tävlingen kan enligt stadgarna delegeras till förening. SM, liksom alla andra BJJ-tävlingar, ska vara sanktionerad av Svenska Budo & Kampsportsförbundet. 

SM 2021

SM i BJJ 2021 går av stapeln den 27 november i Telleborgshallen i Växjö.

Som arrangör av årets SM står Växjö Titans Kampsportsförening tillsammans med Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt Östra och SBJJF. Tack vare SBJJFs samarbetspartner FighterTV kommer alla matcherna att kunna ses via livestream. 

Mer information om BJJ-SM hittar ni på tävlingsplattformen Smoothcomp.


 
 

För arrangemanget av SM i BJJ 2021 sökte SBJJF en samarbetspartner bland medlemsföreningarna och valet föll på Växjö Titans Kampsportsförening. Tävlingen planerades att gå av stapeln den sista helgen i september, den 25 eller 26 september men kom att skjutas fram till den 27 november med anledning av pandemin. 

 

SBJJF erbjuder ett arrangörsbidrag på 75 000 kr till den förening som utses till arrangör för SM. 

 

För att få arrangera ett SM inom Svenska Budo & Kampsportförbundets idrotter är det fr.o.m. 1/1 2020 obligatoriskt att den arrangerande föreningen genomfört “Vaccinera klubben mot doping”.

 

Sista datum för intresseanmälan för arrangemang av BJJ-SM 2021 var den 25 april. I samband med intresseanmälan önskade vi få följande information:

 

  1. Namn på den hall som föreningen avser att boka för SM.

  2. Har föreningen utrustning som krävs för att anordna tävlingen?

  3. Har föreningen funktionärer som kan arbeta på tävlingen?

  4. Motivering varför din förening borde få arrangera SM.

 

Nedan finns det avtal som upprättas mellan SBJJF och arrangerande förening, samt en lathund över de olika uppgifter som åligger arrangerande förening och SBJJF tillsammans med en länk till Vaccinera klubben.


Intresseanmälan skickades till styrelsen@sbjjf.se. Vid frågor, kontakta SBJJF via samma adress.