Skip to main content

Landslaget

Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsu Förbundet (SBJJF) bildades 2008. Ett år senare blev förbundet ett underförbund till Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K). SBJJF:s uppgift är att administrera, organisera och utveckla brasiliansk jiu-jitsu som idrott i Sverige.

Ansök till BJJ-landslaget säsongen 2023-2024

Via länken nedan ansöker du om en plats till landslaget i Brasiliansk jiu-jitsu (året 2023-2024). Landslagen tas ut för perioden från SM 2023 till SM 2024. Du ansöker genom att besvara formuläret. Observera att deltagande på SM 23/11 i Malmö är obligatoriskt för att bli uttagen i landslaget.

Du kan ansöka till landslaget om du har lila bälte eller högre och har svenskt medborgarskap. Landslaget tas ut baserat på tidigare meriter och medaljchanser på kommande mästerskap. Högre bälten kommer att prioriteras. Landslaget kommer att tas ut efter SM och de som kommer att erbjudas en plats kommer att kontaktas så snart som möjligt.

Ansök genom att klicka här!

BJJ-landslaget

2020 testas ett nytt konceptet med landslaget och det tas ut både ett landslag och en utvecklingstrupp. Tanken med utvecklingstruppen är dels att ge de uttagna en plattform att utvecklas på, där stöd ges från förbundet, men också att öka intresset för landslaget.

Som landslagsmedlem tävlar man för sin klubb och sitt team men representerar samtidigt förbundet och Sverige.