Välkommen till SM i BJJ 2021!

Om bara några veckor är det dags att kora årets Svenska Mästare i BJJ i klasserna adult och juvenile. För de vuxna gäller även att de har chansen att tävla om SM-titeln i öppen viktklass.


Efter att SM helt fick ställas in 2020 så arrangeras BJJ-SM i år av Växjö Titans Kampsportsförening tillsammans med Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt Östra och SBJJF. Arrangemanget går av stapeln i Telleborgshallen, Växjö och matcherna beräknas starta kl 11:00.


För er som inte kan vara på plats kommer matcherna att kunna följas via livestream. Detta tack vare FighterTV, vår officiella samarbetspartner gällande TV-produktioner av BJJ-SM.


Vi hoppas på stort deltagande och ser fram emot spännande matcher där Sveriges BJJ-elit gör upp om placeringarna! Har du inte redan anmält dig går det fortfarande utmärkt att göra det på tävlingsplattformen Smoothcomp.


Vi hälsar er alla hjärtligt välkomna till Växjö och Telleborgshallen den 27 november!


426 views0 comments

Recent Posts

See All

Dags för regelseminarium

Nu till hösten börjar tävlingar att dra igång och först ut är GBG i Göteborg. Det tycker vi är roligt och i och med detta vill vi, efter en tids uppehåll, även dra igång vår regelutbildning med start

Info från landslagstränare Daniel Hagling

Hej! Efter en lång period av prövningar börjar vi nu se ljuset i tunneln och en lättnad av restriktioner. Många klubbar har såklart haft det mycket svårt och tappat medlemmar och intäkter. Jag förstår