• SBJJF

SBJJF välkomnar Daniel Haglind som elitansvarig för BJJ-landslaget.


Daniel Haglind har en bakgrund som idrottspsykologisk rådgivare, föreläsare och jobbar till vardags som enhetschef på Försäkringskassan. Han har sysslat med Brasiliansk Jiu-Jitsu sedan 2004 och har tävlat och levt på idrotten under många år. Han har instruerat och drivit förening sedan 2005 och fick sitt svarta bälte 2009 och gjorde sin sista stora tävlingssatsning 2012.

Daniels uppdrag som elitansvarig startar i samband med SM 2019 och uttagningen till landslaget.

”Jag kan stolt meddela att jag är elitansvarig för svenska SBJJF och ansvarar för landslaget. En bekräftelse för allt arbete jag lagt ner på att utveckla mig och mitt ledarskap inom idrotten. En utmaning jag med stor ödmjukhet nu tar mig an.” -Daniel Haglind

38 views0 comments

Recent Posts

See All

Info från landslagstränare Daniel Hagling

Hej! Efter en lång period av prövningar börjar vi nu se ljuset i tunneln och en lättnad av restriktioner. Många klubbar har såklart haft det mycket svårt och tappat medlemmar och intäkter. Jag förstår