Är din klubb intresserad av att hålla i domarutbildning?


Idag ser vi stora problem inom sporten när det gäller domare. Det är inte ovanligt att en domare dömer en match och antingen tävlar eller coachar i nästa. Detta vill vi ändra på. Vi vet att det finns en mängd individer som brinner för att tävla och nu behöver vi dig som brinner för sporten och vill vara med oss i arbetet att höja kvaliteten på tävlingar.


Det första steget kan vara skrämmande och rädslan för att göra misstag kan ta över en, därför kommer vi från och med hösten 2021 öka stödet för nya domare genom huvuddomare och utbildning.


De första tävlingarna du dömer i kommer du ha stöd av en walkie talkie där du och huvuddomaren kommunicerar med varandra under matchen. Efter varje dömt pass (ca. 1 h) kommer du få feedback på din prestation av huvuddomaren.


Låter det här intressant och vill du bli domare eller lära dig mer om reglerna är du välkommen att kontakta alexander@sbjjf.se för mer information.

Är din klubb intresserad av att hålla en domarutbildning hos er kontakta alexander@sbjjf.se.

185 views0 comments

Recent Posts

See All

Dags för regelseminarium

Nu till hösten börjar tävlingar att dra igång och först ut är GBG i Göteborg. Det tycker vi är roligt och i och med detta vill vi, efter en tids uppehåll, även dra igång vår regelutbildning med start

Info från landslagstränare Daniel Hagling

Hej! Efter en lång period av prövningar börjar vi nu se ljuset i tunneln och en lättnad av restriktioner. Många klubbar har såklart haft det mycket svårt och tappat medlemmar och intäkter. Jag förstår