Valberedningens förslag på ny styrelse

Valberedningens förslag på ny styrelse

Här är valberedningens förslag på ny styrelse för BJJ-förbundet:

Ordförande: Marcus Widengren

Vice Ordförande: Robert Sundel

Kassör: Alex Landoni

Sekreterare: Ulf Elm

Ledamot: Pilo Stylin

Ledamot: Per-Arne Johansson

Ledamot: Margareta Myhr

Suppleant: Chassa Moosa

Revisor: Joyce Carlmark

Den nya styrelsen väljs på årsmötet, lördagen den 24 mars 2012 på Sheraton Hotel, Tegelbacken 6, Stockholm 10.00 – 12.00. I år har det glädjande nog varit många som kontaktat valberedningen och uttryckt intresse för att vara med i styrelsen. Så SBJJF vill poängtera att även om ens namn inte står med på valberedningens förslag, så står det alla som uppfyller de formella kraven fritt att komma till årsmötet och argumentera för varför man anser att man ska bli invald i styrelsen detta år.

Om författaren

administrator