VeronikaHolmsten

Veronika.1

Kassör Veronika Engelmann
Det är mitt andra år som kassör i förbundet. Jag tycker BJJ är en fantastisk sport och den första som jag riktigt har fastnat för och som jag känner att jag vill hålla på med länge, förhoppningsvis hela livet. Jag är övertygad om att det finns många fler människor i vårt land, i alla åldrar, som skulle gilla sporten och därför vill jag bidra till att sporten kan växa och att det ska finnas möjlighet för många att träna och tävla i sin närhet. Dessutom har vi en fantastisk historia av föreningskultur i Sverige som gör att det vi kan få fram utövare på elitnivå samtidigt som vi har en bredd på våra utövare. Det här tycker jag är viktigt att värna om och där är BJJ en bra sport.
Jag är nyligen färdig jägmästare och i februari flyttade jag från Malmö till en gård strax utanför Hudiksvall. Jag har nyligen upptäckt yoga som jag tycker är grym träning, odlar en hel del och sommarjobbar på sågverk.
Jag har sedan jag började med BJJ tävlat en hel del och sen jag flyttade från Malmö och min dåvarande klubb Art of Roll så har det tyvärr fått ligga på is. Det finns för närvarande ingen BJJ-klubb i Hudik men jag håller igång lite på en MMA-klubb och är på gång med att starta upp en klubb i Hudiksvall. Min förhoppning är att kunna tävla igen inte alltför långt fram i tiden!