Ansök

 

domare

Svenska BJJ Förbundet söker 1-3 huvuddomare för 2018

 

För två år sen startade det svenska BJJ-förbundet ett projekt med syftet att säkerställa och stödja en positiv tävlingskultur i Sverige.

En domarkommitté bestående av tre huvuddomare utsågs, som skulle representera förbundet vid sanktionerade tävlingar runt om i landet. Deras främsta uppgifter är att agera stöd för arrangörer, organisera och utbilda tävlingarnas domare samt utgöra en objektiv kommunikationskanal mellan förbund och tävlanden.

 

Projektet anses vara lyckat och har bidragit till att generellt höja kvaliteten på de BJJ-tävlingar som arrangeras.

Kunskapsnivån på våra svenska domare har höjts rejält genom att vi årligen anordnar regelseminarier på olika orter i Sverige och på så sätt höjer och uppdaterar kompetensen inom IBJJFs regelverk. Antalet BJJ-tävlingar som arrangeras växer årligen och arrangörer har ställt sig positiva till att förbundet kostnadsfritt bistår med en huvuddomare och även kan hjälpa till med att få fram domare till tävlingarna.

 

I och med att antalet tävlingar växer behöver vår domarkommitté stärkas upp med ytterligare personer som kan agera huvuddomare på tävlingar runt om i landet.

Vi söker nu därför efter dig, som känner att du passar in på kraven nedanför och som vill vara med och representera BJJ-förbundet i form av huvuddomare.

 

Vi letar efter dig med följande egenskaper & erfarenheter:

  • Expertkunskaper av BJJ:ns regler i nivå med svensk standard

  • Dömt kontinuerligt på BJJ-tävlingar senaste året

  • Svensktalande och bosatt i Sverige

  • Ledaregenskaper

  • Stresstålig och god kommunikationsförmåga

  • Organisatorisk förmåga

 

Vi eftersträvar att ha mångfald avseende kön och etnisk bakgrund mm. Och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenhet.

 

Lönen är fast

Ca 3-7 helguppdrag per år.

 

Anställningen förlängs med varje uppdrag.

 

Tror du att du skulle passa som huvuddomare?

 

Skicka in din ansökan till oss på huvuddomare@sbjjf.se

 

Din ansökan måste vara inskickad senaste den 6:e mars 2018