Information till tävlande i BJJSM 2013

Information till tävlande i BJJSM 2013

Här kommer lite information om tävlingssystemet. Som ni säkert sett så finns brackets upplagda på SBJJFs hemsida. Nu kan du även komma åt dem från det konto som du skapade när du anmälde dig. Det nya med detta bracket är att här finns ett unikt matchnummer för varje match. Detta matchnummer hjälper dig att skapa en uppfattning om när det är dags för dig att tävla. Säg att till exempel att match nr 10 är din första match. Det innebär att det totalt har gått 9 matcher på tävlingen fördelat på tre mattor innan din match. Nu varierar ju matchtiden i SM beroende på bältesfärgen på de tävlande och vissa matcher blir givetvis kortare på grund av submissions men du får ändå en viss uppfattning om när du skall gå din första match. Dessa matchnummer kommer att visas på en skärm vid invägningen under SM så du på ett lätt sätt kan se vilken match som pågår och räkna hur många det är kvar till din.

Har du några frågor kring detta så tveka inte att maila mig så skall jag göra mitt bästa för att besvara dina frågor. Min mailadress är pajohmail@gmail.comMed Vänlig Hälsning Per-Arne Johansson Vice Ordförande SBJJF

Om författaren

administrator