Regelseminarier med Alvaro Mansor

Regelseminarier med Alvaro Mansor

Lördagen den 27:e oktober och söndagen den 28:e oktober arrangerar SBJJF två stycken regel/domarutbildningar med Alvaro Mansor, IBJJFs högsta regelansvariga. Känner ni att ni inte till fullo behärskar de nya reglerna så är detta ett utmärkt tillfälle för både utövare, instruktörer och er som bara gått den gamla domarutbildningen att lära sig de nya reglerna ordentligt.

Har ni medlemskort i IBJJF så ta med er detta. Alla brun och svartbälten kommer även bli ackrediterade domare av SBJJF.

På lördagen kommer seminariet hållas i Hiltis lokaler vid Årsta Skolgränd 8 i Stockholm, mellan klockan 13.00 och 19.00. På söndagen kommer seminariet hållas i Yamasaki Academys lokaler vid Teatergatan 19 i Göteborg, mellan klockan 12.30 och 18.3o. Seminarierna kan eventuellt sluta lite tidigare eller lite senare beroende på hur mycket frågor som behöver besvaras.

Att delta på ett av dessa seminarier kostar 500 kronor.

Anmälan görs till: pajohmail@gmail.com och ska innehålla ditt namn, personnummer, klubb, bältesfärg och vilket seminarium du vill delta på. Samt genom att betala in 500 kronor på plusgirokonto 612120-6. Skriv 970-3015 och ditt namn i meddelanderutan. Detta är mycket viktigt. Man räknas ej som anmäld förrän pengarna är insatta på ovanstående konto.

Välkomna!

Om författaren

administrator