Ekonomiskt stöd

Ekonomiskt stöd

Förra året satte landslagscoach Ricard Carneborn och SBJJFs styrelse ihop en lista på Morgondagens stjärnor som skickades till RF för att erhålla ekonomiskt stöd (tidigare kallat “talangstöd”). Tyvärr beviljade inte RF något ekonomiskt stöd för dessa lovande utövare. Vårt förbund har tyvärr inte lika mycket pengar att avvara, men styrelsen har nu beslutat att SBJJF istället ska ge ekonomiskt stöd till dessa personer.

Följande personer kan ansöka om två tusen (2,000) kronor vardera, för utlägg i samband med tävling eller träning:

Janni Larsson

Maxine Thylin

Gabriel Rosberg

Amir Albazi

Robson Barbosa

Alexander Wennergren

Mikael Marffy

Daniel Svensson

Andreas Gustafsson

För att ansöka om dessa pengar så behöver man skicka kvitto på sina utlägg till förbundets kassör Alex Landoni, Södra hamngatan 28e, 93233 Skelleftehamn. Detta ekonomiska stöd är utöver eventuellt landslagsstöd, så om man blir uttagen till landslaget och då får rätt till ekonomiskt stöd för att åka till VM, så utgör inte det något hinder för att även ansöka om detta riktade stöd. Man har dock bara rätt att ansöka om detta ekonomiska stöd sex månader från och med idag, dvs fram till den 3:e november 2012.

Om författaren

administrator