SB&K bjuder in till elittränarträff

SB&K bjuder in till elittränarträff

Helgen den 5-6 maj genomför Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K) en elittränarträff på Bosön, Stockholm. Svenska BJJ förbundet har fått åtta platser att fördela bland sina elitklubbar. Som elitklubb definierar förbundet de klubbar som har utövare vilka lyckats bärga SMmedaljer.

Träffen är till för erfarenhetsutbyte och implementering av de utvecklingsverktyg som respektive idrott har tagit fram. Dessutom kommer det hållas flera bra föreläsningar av duktiga föreläsare i kost, ledarskap och träningsplanering.

Inbjudan har även gått ut via mejl och berörda kan anmäla sig direkt till förbundets elitansvarig Pilo Stylin via mejl: pilo@grappling.se

Kostnader för resa och boende står SB&K för. Eftersom platserna inte räcker till alla så är det först till kvarn som gäller.

Om författaren

administrator