Domarseminarium i Stockholm och Malmö med Alvaro Mansor

Domarseminarium i Stockholm och Malmö med Alvaro Mansor

Lördagen den 4:e februari och söndagen den 5:e februari arrangerar SBJJF två stycken regel/domarutbildningar med Alvaro Mansor. Detta är ett utmärkt tillfälle för både utövare och instruktörer att ordentligt gå igenom de nya reglerna som kommer börja gälla fr.o.m. 2012.

SBJJF rekommenderar att samtliga klubbar försöker skicka minst en deltagare så att kunskapen får så stor spridning som möjligt. Alla som deltar kommer få ett certifikat för genomgången regelutbildning av IBJJF. Har ni medlemskort i IBJJF så ta med er detta. Alla brun och svartbälten kommer även bli ackrediterade domare av SBJJF.

På lördagen kommer seminariet hållas i Hiltis lokaler vid Årsta Skolgränd 8 i Stockholm, mellan klockan 14.00 och 20.00. På söndagen kommer seminariet hållas i MMA Alliances lokaler vid Rolfsgatan 7b i Malmö, mellan klockan 12.30 och 18.30. Seminarierna kan eventuellt sluta lite tidigare eller lite senare beroende på hur mycket frågor som behöver besvaras.

Att delta på ett av dessa seminarier kostar 500 kronor.

Anmälan görs till: info@bjjsweden.com och ska innehålla ditt namn, personnummer, klubb, bältesfärg och vilket seminarium du vill delta på. Samt genom att betala in 500 kronor på plusgirokonto 612120-6. Skriv 970-3015 och ditt namn i meddelanderutan. Detta är mycket viktigt. Man räknas ej som anmäld förrän pengarna är insatta på ovanstående konto.

Välkomna!

Om författaren

administrator