Historiska medaljer på VM

Historiska medaljer på VM

På årets VM lyckades två personer från det svenska BJJ-landslaget plocka några historiska medaljer.Först lyckades Mikael Marffy vinna ett silver i brunbälteskategorin och dagen efter lyckades Ida Hansson vinna silvret i den gemensamma brun- och svarttbälteskategorin för damer, som är den högsta bälteskategorin som finns. Två otroligt imponerande prestationer och den största svenska internationella framgången till dags datum. Dessutom lyckades Marcus Hultberg ta en silvermedalj i ungdomskategorin bland blåbälten. Stort grattis- vi är otroligt stolta över er alla!

Även de som inte lyckades ta hem några medaljer denna gång gjorde enligt landslagscoachens rapport fina insatser. Nu tar vi nya tag och ställer in siktet på framtida tävlingar.

Om författaren

administrator