Vakanta platser i landslagsgruppen

Vakanta platser i landslagsgruppen

Styrelsen och landslagstränaren söker nu personer som är intresserade av att fylla de vakanta platserna i landslagsgruppen. Närmare bestämt i kategorierna Herrar -88,3 kg, samt i Damer -69 kg såväl som  i +69 kg. Kravet är att den sökande ska ha minst lila bälte och styrelsen garanterar inte att platserna kommer fyllas. Sista ansökningsdag är fredagen den 8:e april.

Landslagsplatserna kommer gå till de som vann SM och är svenska medborgare. Landslagsgruppen kommer bestå av de som tog silver eller brons på SM. Även landslagsgruppen kommer att få delta på de kommande landslagslägren och ska kunna hoppa in i landslaget utifall ordinarie person i landslaget blir skadad el dyl.

Skicka in er ansökan med relevanta tävlingsmeriter till info@bjjsweden.com.

Om författaren

administrator