Anmälan till SM

Anmälan till SM

Vi vill påminna alla om att sista anmälningsdag för att anmäla sig till SM är nu på lördag den 4:e december, samt att inbetalningen på bankgiro 417-0528 måste vara arrangörerna tillhanda senast tisdagen den 7:e december. Inga efteranmälningar kommer accepteras. På förekommen anledning vill vi även uppmärksamma att man först måste anmäla en coach innan man kan anmäla de tävlande. Vi vill även informera om att inte bara svenska medborgare kan delta på SM, utan även utländsk föreningsmedlem, som är stadigvarande bosatt i Sverige sedan minst ett år, äger rätt att ställa upp på SM.

I anslutning till tävlingsarenan kommer det finnas en cafeteria med försäljning av både varm och kall mat.

Missa inte chansen att vara med på denna historiska tävling!

Om författaren

administrator